Get Adobe Flash player

Festivals

 

Τα Κύματα της Παραλίας ετοιμάζονται να ξεχυθούν”,

Το Beachwave 2011 ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να γεμίσει με μουσική και νεολαιίστικες δράσεις την Παραλία Διστόμου στο χώρο του Beach Volley στα  Άσπρα Σπίτια στις 5,6 & 7 Αυγούστου.

Η επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης που είχε 14 (!) μουσικά σχήματα από Λιβαδειά, Δίστομο, Άσπρα Σπίτια, Αντίκυρα και Αθήνα, οδήγησε τους οργανωτές, 4wave crew και την ΜΚΟ Αειφέρων, στην επανάληψη του Φεστιβάλ.

Είναι μια εκδήλωση που  εκτιμούμε ότι οδεύει προς την καθιέρωσή της, σαν μουσική και περιβαλλοντική νεολαιίστικη δράση.

Όπως και πέρυσι θα υπάρχουν αρκετά μουσικά σχήματα, djs και ομάδα Graffiti art που θα γεμίσουν  με μουσική και περιβαλλοντική δράση το τριήμερο εκείνο, προβάλλοντας και προωθώντας ταυτόχρονα τις καλλιτεχνικές & μουσικές αναζητήσεις της νεολαίας του τόπου μας, που δεν έχει πολλά σημεία αναφοράς, δράσης και ψυχαγωγίας στην περιοχή μας.

Η συμμετοχή στο τριήμερο θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιηθεί ικανός αριθμός εθελοντών από Αθήνα, Λιβαδειά, Δίστομο και Άσπρα Σπίτια, για τη σωστή διενέργεια του φεστιβάλ αυτού.

Έχει εξασφαλιστεί η τεχνική στήριξη του Δήμου Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας η οικονομική στήριξη της εταιρείας “Αλουμίνιο ΑΕ”, ενώ υποστηρίζεται επικοινωνιακά από το Radio Distomo και το Ράδιο Ένωση αλλά και την καθημερινή εφημερίδα Βοιωτική ώρα σαν χορηγό έντυπης επικοινωνίας την DigiWorx mUlti-mEDIA σαν υποστηρικτικό φορέα στις νέες τεχνολογίες (Ιντερνετ κλπ), αλλά και από το πανελλήνια γνωστό social media music portal, musicheaven.

Υποστηρικτές της διοργάνωσης και των συγκροτημάτων θα είναι και τα μουσικά καταστήματα της Λιβαδειάς, Πολύτροπο & Music Pro, που θα προσφέρουν ειδικές εκπτώσεις στους θεατές του Φεστιβάλ, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την πρωτοβουλία των Οργανωτών και το ωδείο Modern Music Academy.

Δηλώσεις συγκροτημάτων & καλλιτεχνών θα γίνονται δεκτές μέσα από το ειδικό ενημερωτικό site του Φεστιβάλ www.beachwave.gr  μέχρι και τις 15 Ιουλίου και γι αυτο καλούμε τους νέους από όλα τα μέρη της περιοχής μας, Λιβαδειά, Αράχωβα, Ορχομενό, Αλίαρτο, Δίστομο, Αντίκυρα να σπεύσουν. Εναλλακτικά καλέστε στο 210 2284162 ή 6992580456 ζητώντας τον Johnny Morris.

Οι Οργανωτές μας ενημερώνουν ότι θα υπάρξουν και φέτος αρκετές εκπλήξεις στις συμμετοχές των Guests καλλιτεχνών του Φεστιβάλ, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τα καλύτερα έρχονται!

«Τα Κύματα κάλυψαν την ακτή»                                          

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πάρτυ νεολαίας όπου για τρείς ημέρες, απο το πρωί μέχρι το βράδυ, το beach volley στα Άσπρα Σπιτια Παραλιας Διστόμου, γέμισε από party events και μουσική απο γνωστούς pop/rock/, αλλά και guest electro & reggae/dub Djs (Frankie-D). Το τριήμερο 6,7 και 8 Αυγούστου, αποτέλεσε ενα συναρπαστικό mix διαφόρων μουσικών ειδών που πρόσφεραν την πιο summer beach party ατμόσφαιρα του καλοκαιριού, με κορύφωση τα δειλινά, τα οποία αφιερώθηκαν στα LIVE CONCERT EVENTS απο μουσικά συγκροτήματα και καλλιτέχνες της περιοχής, και όχι μόνο.

 
  clip_image002.jpg

 

 
  clip_image004.jpg

 

Τις εκδηλώσεις αυτές ανοιξε ο ανερχόμενος τραγουδοποιός ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΡΝΗΣ

Oι εξαιρετικοί ΒΟΜΒΟΙ ήταν η αποκάλυψη του BeachWave 2010

και στη συνέχεια τις τρεις αυτές μέρες εμφανίστηκαν κατα σειράν τα εξής σχήματα:

 
  clip_image006.jpg

 

 
  clip_image008.jpg

 

clip_image010.jpg

Νevertheless (Ασπρα Σπιτια)

Blood Feather (Λιβαδεια)

Blood Sanction (Λιβαδεια)

SubFire (Λιβαδεια)

Iron What? (Λιβαδεια)

Postero Die (Δίστομο)

Greek Rock Project (Λιβαδεια)

'88 Retroyed (Aθήνα)

Black Widow (Δαύλεια - Άσπρα Σπιτια)

Quantum (Δίστομο)

Surf Haze (Άσπρα Σπίτια)

Big Bubble (Αθήνα)

Hypnosis (Λιβαδεια)

ΒΟΜΒΟΙ (Άσπρα Σπίτια - Δίστομο

clip_image012.jpg

clip_image014.jpg

clip_image016.jpg

clip_image018.jpg

clip_image020.jpg

clip_image022.jpg

clip_image024.jpg

clip_image026.jpg

clip_image028.jpg

clip_image030.jpg

 
  clip_image032.jpg

 

clip_image034.jpg

Η εθελοντική ομάδα 4Wave crew είχε την υποστήριξη του Δήμου Διστόμου, της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΑΕ και την οργανωτική εμπειρία της Μ.Κ.Ο. "ΑΕΙΦΕΡΩΝ", οι αρμόδιοι της οποίας, τόνισαν τον εθελοντικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, με εθελοντές που μαζι με τα μέλη των συγκροτημάτων και το προσωπικό των διοργανωτών ξεπέρασαν τα 80 άτομα!

Χορηγοί ήταν η "ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε." και η ΑΤΤΙCA BANK.

Το Radio Distomo ήταν χορηγός επικοινωνίας, το portal "VIOTIA RADIO" του προωθητικού υλικού και χορηγός ήχου η DIGIWORX mULTI - mEDIA.

Όλοι οι συντελεστές, οργανωτές, υποστηρικτές, αρκετοί χορηγοί αλλα και τα νεανικά συγκροτήματα και αρκετος κόσμος που παρακολούθησαν το Φεστιβάλ, ζήτησαν την καθιέρωση του νεανικού αυτού πάρτυ σε ετήσια βάση, σαν ενα βήμα έκφρασης του πολιτισμικού και καλλιτεχνικού επιπέδου της νεολαίας της περιοχής.

beachwave-distomoToν Μάιο του 2010 μας εγινε η πρόταση να αναλάβουμε τη διοργάνωση του πρώτου ολοήμερου τριήμερου φεστιβαλ Νεολαίας στα Άσπρα Σπίτια Βοιωτίας οικισμό της Παραλίας Διστόμου.

Η πρόταση τολμηρή και πρωτοποριακή για τα δεδομένα της περιοχής. 

Περισσότερα...

grsimoΗ συμμετοχή μας στην 1η διοργάνωση του Φεστιβάλ Νεανικών συγκροτημάτων του Δήμου Γαλατσίου, το 2005 ήταν διακριτική αλλά καταλυτική. Προτείναμε στους οργανωτές αρκετές ιδέες και  επαγγελματικές προτάσεις στο κομμάτι της προβολής και προώθησης, που ακολουθήθηκαν στη συνέχεια. 

Στο 2ο φεστιβάλ το 2008 αναλάβαμε την κατασκευή ιστοσελίδας με το πρόγραμμα και την προβολή του στο Διαδίκτυο ενω συμβάλλαμε ουσιαστικά σε οργανωτικά θέματα και θέματα ήχου και εικόνας, που είναι και η αρμοδιότητα μας.

Περισσότερα...