ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27/3/2000

EltaΟλοκληρώθηκε από την Mellon Technologies σε 7 καταστήματά του Ε.Λ.Τ.Α σε όλη την Ελλάδα,η εγκατάσταση του συστήματος INFOCHANNEL IC 200 της SCALA Inc. Το σύστημα αυτό παρέχει οπτική ενημέρωση για τα προϊόντα και υπηρεσίες του Ε.Λ.Τ.Α στο κοινό – πελάτες του, μέσωτυπικών οθονών τηλεόρασης και συνεργάζεται με τα Nemo Queue,συστήματα προτεραιότητας των πελατών του.

Προς το παρόν, το σύστημα στην Αττική τρέχει στα καταστήματα Συντάγματος, Μητροπόλεως και Πλατείας Κοτζιά ενώ σχεδιάζεται η σταδιακή ανάπτυξή του σε όλη την Ελλάδα.

Την multimedia εφαρμογή σχεδίασε και ολοκλήρωσε η DIGI WORX επιχείρηση εφαρμογών επιχειρηματικών πολυμέσων που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1997.

Στις δραστηριότητές της εντάσεται εκτός των άλλων, και η ανανέωση των παρουσιάσεων του INFOCHANNEL που έχει εγκατασταθεί στα φουαγιέ αναμονής της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στα καταστήματα της Σοφοκλέους και του Συντάγματος επίσης από την Mellon Technologiesεταιρεία που δραστηριοποιείται στον εξοπλισμό Τραπεζών και μεγάλων Οργανισμών.

Το INFOCHANNEL ΙC 200, σύστημα software/hardware για την εγκατάσταση Corporate Communication, Εμπορικής Cable TV, Public Information και Point Of Sale συστημάτων, προσφέρει Επικοινωνιακές λύσεις σε Τράπεζες, Οργανισμούς, Αλυσσίδες Καταστημάτων Λιανικής, Σούπερ Μάρκετ και Ξενοδοχεία και σε διαφόρων ειδών Επιχειρήσεις, για την πληρέστερη ενημέρωση και ενεργοποίηση των Πελατών - Καταναλωτών τους, ακόμα και κατά τη διάρκεια συμμετοχής των Επιχειρήσεων αυτών σε διάφορες Εμπορικές Εκθέσεις, Συνέδρια ή Επιχειρηματικά Meetings.

Σύντομα, θα ακολουθήσει ενημέρωση των Εκθεσιακών Κέντρων και Οργανωτών Εκθέσεων και Συνεδρίων της χώρας μας, με τις λύσεις πακέτο που διαθέτει η DIGI WORX για την εγκατάσταση συστημάτων Επικοινωνίας, Διαφήμισης και Ενημέρωσης Εκθετών και Οργανωτών καθώς και των Επισκεπτών τους, στη διάρκεια μίας Έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες, demo CD ROM ή Video Tape απευθυνθείτε στην DIGI WORX ζητώντας τον κο Μορόγιαννη Δημήτριο στα τηλέφωνα 2284162, 2289656 ή επικοινωνώντας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) καθώς και στο site www.digiworx.gr 

DIGI WORX ΑΘΗΝΑ 27/3/2000